avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 694 soluții astăzi
Forum AvocatNet Italia Relatia cu autoritatile FORMULARUL S1
Discuție deschisă în Relatia cu autoritatile

FORMULARUL S1

se poate obține si in Italia, formularul S1 pt mama mea pensionară în România care are rezidență si cod fiscal făcut în Italia - provincia Como si cum tb procedat pt ca este bolnava si sta la pat. Mentionez ca decizia de pensie a pierdut-o si nu are carnet de sanatate cu toate ca figureaza ca asigurat la Casa de Asigurari de Sanatate Iasi

Alte discuții în legătură

Cum pot obține s1.? popagiulia popagiulia se poate obține si de la Torino formularul S1 pt mama mea pensionară în România care are rezidență si cod fiscal făcut în Italia Torino si cum tb ... (vezi toată discuția)
Formular s1 IvanovAnaMaria IvanovAnaMaria Buna ziua. Va rog sa ma lamuriti si pe mine cum poate mama mea, pensionara, din Bucuresti, asigurata la OPSNAJ, sa obtina formularul S1 in conditiile in care ... (vezi toată discuția)
Obținere formular s1, pentru mama mea pensionară Oaie Oaie Încerc de 6 luni să obțin formularul S1 de la casa de asigurări de sănătate Buzău, mama mea fiind pensionară, și momentan locuiește la mine în ... (vezi toată discuția)