avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1092 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Legislaţie europeană, CEDO, UE, ... Obținere formular S1, pentru mama mea pensionară
Discuție deschisă în Legislaţie europeană, CEDO, UE, proceduri europene

Obținere formular S1, pentru mama mea pensionară

Încerc de 6 luni să obțin formularul S1 de la casa de asigurări de sănătate Buzău, mama mea fiind pensionară, și momentan locuiește la mine în Spania împreună cu tatăl meu. Mă lovesc de același zid mereu. Mama, neavând certificat de rezidență, dar tatăl meu da, eu fac dovada cu domiciliul în Spania prin certificatul de empadronament din municipiul în care locuim. Spuneți-mi vă rog cum pot să procedez, având de asemeni un certificat de rezidență provizoriu dat de poliția spaniolă. Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Oaie , utilizator 19:13, 5 Martie 2018
Pe ce motiv vi se refuza eliberarea ?
Pe motivul că NIE este provizoriu ci nu definitiv. Dar poliția din Spania nu mai eliberează NIE (certificat de rezidență) fără formularul S1, mama fiind pensionară.
Sesizati fie CNAS .fie Ministerul Sanatatii.
Mulțumesc, încerc să o fac prin internet pentru că nu îmi mai permit un al patrulea drum în România. Mulțumesc încă o dată.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Obtinerea formularului s1 florinfoc florinfoc Vă rog respectuos să-mi spuneţi dacă eu, în calitate de asigurat al C.N.A.S., pot solicita pentru soţia mea care se află în Suedia, eliberarea de ... (vezi toată discuția)
Intrare minor cetatean strain in romania - vizita la bunici liarliar liarliar Buna seara.Am o cunostinta care e rezident in Spania si are o fetita de opt ani,de cetatenie spaniola,tatal copilului fiind spaniol,iar mama de catatenie ... (vezi toată discuția)
Cum pot sa obtin formularul s1 pentru asigurari medicale in europa carlacota1 carlacota1 bunaziua, locuiesc in italia si parintii mei au venit si ei aici cu noi . am parcurs procedura perntru noua rezidenta in italia ( vor locui cu noi ) .in ... (vezi toată discuția)