avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1290 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Declaratia 212 - Cheltuieli deductibile
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Declaratia 212 - Cheltuieli deductibile

Buna,

Pentru Declaratia unica 212, ca o persoana fizica independenta, s-ar incadra chiria si internetul? Dupa definitie, eu as zice ca da, dar nu vreau sa dau cu banuielile:

"Cheltuieli deductibile, exclusiv contribuții sociale obligatorii – se înscrie suma reprezentând cheltuielile efectuate în scopul desfășurării activității, care îndeplinesc condițiile generale pentru a putea fi deduse, în funcție de natura acestora, potrivit Codului fiscal."

Multumesc pentru orice raspuns.

Alte discuții în legătură

Cheltuieli deductibile pfa modimpex modimpex bună ziua! vă rog să-mi spuneți dacă contribuțiile sociale și impozitul pe salar achitate pentru salariații unui pfa sunt cheltuieli deductibile? de ... (vezi toată discuția)
Contract de închiriere masina niko79 niko79 Buna ziua! Va rog sa ma ajutati cu urmatoarea intrebare: am un srl iar administratorul (pers. fizica) vrea sa faca un contract de inchiriere cu firma pt un ... (vezi toată discuția)
Informatii pfi Alina Constantin Alina Constantin Buna ziua! Doresc sa stiu daca trebuie sa completez declaratia unica de venit in momentul in care ma inregistrez ca PFI si care sunt cheltuielile pe care le ... (vezi toată discuția)