avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 342 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Schimbare ipoteca de pe un imobil pe altul.
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Schimbare ipoteca de pe un imobil pe altul.

Buna ziua,

As dori sa stiu care sunt conditiile pentru a a fi eligibil pentru schimbarea ipotecii de pe un imobil pe altul.
Mentionez ca am luat un credit ipotecar acum 10 ani pentru achizitionarea unui apartament cu o camera si as dori sa- l vand pentru achizitionarea unui nou apartament cu doua camere.
Valoarea apartamentului pe care doresc sa mut ipoteca este aproape dubla ca valoare.
Din punct de vedere al bancii contractul de credit se va derula normal doar ca garantia adusa va fi mai mare.
As fi foarte incantat daca mi-ati putea spune criteriile de eligibilitate.

Multumesc pentru raspuns!

Cu respect.
Bogdan

Alte discuții în legătură

Achizitionare imobil ipotecat alexandru-fiscu alexandru-fiscu Doresc achizitionarea unui imobil (ap 3 camere) asupra carui exista o ipoteca.(cumparat prin credit ipotecar). In prezent creditul ipotecar insumeaza aprox ... (vezi toată discuția)
Se poate muta ipoteca ? roxanne^^ roxanne^^ pentru un apartament cumparat cu credit ipotecar in 2007, pe care as dori sa-l schimb acum cu un alt apartament mai mare + diferenta ( pe care o avem deja), ... (vezi toată discuția)
Vanzare apartament cumparat prin prima casa Daniela_83 Daniela_83 Buna ziua tuturor, Am cumparat in ianuarie 2011 un apartament prin programul Prima Casa. Pentru ca eu si prietenul meu nu eram casatoriti, el nu a putut fi ... (vezi toată discuția)