avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 294 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Noul Cod CAEN 2008 CAEN pentru tablouri
Discuție deschisă în Noul Cod CAEN 2008

CAEN pentru tablouri

vreau sa infiintez o firma, prin intermediul careia sa vand online tablouri.
Aceste tablouri le comand la o alta firma (care le imprima in atelierul propriu) si il livrez la client

intrebarea mea este: Ce coduri CAEN am nevoie pentru aceste activitati?
- ma gandesc la unul pentru comercializare online
- iar la cel de cumparare de la "subcontractor", care ar fi?
- mai imi trebuie si alte coduri CAEN?
Cel mai recent răspuns: Albert Kurtyan , Consilier juridic 09:40, 28 Iulie 2018
4791 pentru comert prin internet si 4799
Dar poti sa pui toate codurile generale de comert cu amanuntul si ridicata, ca nu costa nimic in plus.
Nu conteaza de unde le achitionezi, atata vreme cat le vinzi prin internet.

Codurile CAEN sunt coduri de clasificarii activitatii comerciale a firmei tale, nu e treaba ta ce coduri caen au subcontractorii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce pot vinde cu codul caen 4791? bran-andrei-dumitru bran-andrei-dumitru Ce pot vinde cu codul CAEN 4791, mai trebuie adaucate alte coduri CAEN pentru a vinde prin intermediul internetului tot ce cuprinde produse alimentare si ... (vezi toată discuția)
Comercializarea produselor de cosmetica si infrumusetare bob02008 bob02008 Buna ziua Am un salon de infrumusetare si vreau sa comercializez si produs pe care sa le vand atat in salonul meu si pe net(pe site-ul salonului prin comanda ... (vezi toată discuția)
Schimbare cod caen srl-d savurazvan savurazvan buna ziua. am infiintat recent un srl-d cu activitatea principala 4532. cand am ajuns la anaf sa inregistrez firma ca platitoare de tva mi-au zis ca pentru ... (vezi toată discuția)