avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 441 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... CM si Comisie medicina muncii
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

CM si Comisie medicina muncii

1. Ce pot face daca am constatat ca pe adeverinta eliberata de angajator nu este corect numarul de zile de concediu medicale, acordate pana la data eliberarii, adica sunt mai putine decat cele reale si CM deja eliberat depaseste numarul de 90 de zile? Mentionez ca nu l-am depus inca la angajator, fiind semnat si parafat doar la MF.
2. Ce pasi trebuie sa parcurg ca sa pot ajunge la comisia de evaluare in Medicina muncii pentru prelungirea concediului medical peste 90 de zile? Lucrez in sectorul public de stat.
Ultima modificare: Vineri, 27 Iulie 2018
geoni, utilizator
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 18:44, 27 Iulie 2018
Trebuie sa sesizati angajatorul asupra inexactitatilor din adeverinta emisa si sa depuneti concediul medical spre decontare. Daca angajatorul a gresit, acesta sa umble pentru modificarile necesare pe CM deja emis. Probabil, acest document va trebui anulat si emis altul pana la limita de 90 de zile.
Prelungirea CM peste 90 de zile se face de catre Comisia de expertiza medicala din cadrul CJP. Se depune un dosar (gasiti la registratura CJP ce trebuie sa contina dosarul, de regula documente medicale, date de identificare, adeverinte de la angajator, etc.).
Multumesc pentru raspunsuri.
Nu cunosc acronimul CJP, sa fie Casa Judeteana de Pensii? Multumesc!
Ultima modificare: Vineri, 27 Iulie 2018
geoni, utilizator
Casa judeteana de pensii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua am primit avizul ptr inca 90 de zile de medical peste ... Roxana constantin Roxana constantin Buna ziua am primit avizul ptr inca 90 de zile de medical peste cele 183 de zile care pe leam avut as dori sa stiu cine lei plateste firma sau casa de pensii ... (vezi toată discuția)
Eroare calcul zile calendaristice de concediu medical Georgeta Hriscu Georgeta Hriscu Buna ziua ! Am eliberat , in luna decembrie o adeverinta cu numarul de zile de concediu medical din ultimele 12 luni. Am calculat cu o zi mai putin (65 in loc ... (vezi toată discuția)