avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 978 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Cerere pentru dobandirea unui drept al persoanleor ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Cerere pentru dobandirea unui drept al persoanleor decedate

Fratii mei au deschis un proces in care cer sa se constate ca pariniit decedati au dobandit dreptul de proprietate al unor imobile in temeiul uzucapiunii.

Ce exceptii trebuiesc invoctate? Lipsa caitatii procesuale de folosinta? Lipsa intresului?
Cel mai recent răspuns: Petre Enache , Avocat 19:27, 27 Iulie 2018
Fratii Dvs si Dvs impreuna cu ei sunteti îndreptățiții sa cereți asta. Faceti cerere de intervenție in interes propriu. Ar trebui sa va angajați un avocat dacă vreti sa fie bine si pentru dvs

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Capacitate procesuala de folosinta gsp23 gsp23 Fratii mei au deschis un dosar de uzucapiune in care cer constatarea dobandirii dreptului de properiateate pentru parintii decedati. Intrebarea este daca ... (vezi toată discuția)
Capacitate procesuala de folosinta gsp23 gsp23 Fratii mei au deschis un dosar de uzucapiune in care cer constatarea dobandirii dreptului de properiateate pentru parintii decedati. Intrebarea este daca ... (vezi toată discuția)
Furt prin uzucapiune gsp23 gsp23 Buna ziua, Dupa decesul parintilor terenul si casa acestora nefind inscrise in cartea funcaiara au trecut in posesia mea(m-am ocupat de intretinerea si ... (vezi toată discuția)