am si eu o intrebare....eu sunt jurist la mai multe asociatii de proprietari angajat cu conventie civila prin care mi se da pe luna o anumita suma de bani....cum as putea recupera acesti bani? cum as putea sa ii includ in cheltuielile de judecata la fiecare rau platni si cum as putea face dovada acestor cheltuieli...
intr-adevar cu ei am facut conventia dar vreau pur si simplu sa ii ajut pe cei din conducerea asociatiei, de aceea ma interesa in ce forma si daca as putea sa ii ajut in acest sens
Ii ajutati in faza de chemare in judecata a rau-platnicilor. Altfel pentru restante minore de la o luna la alta nu aveti Dv. cum sa-i ajutati, numai daca v-ati luat aceasta sarcina prin atributiile prevazute in conventie.
- somatie
- inscriere privilegiu imobiliar in registrul de publicitate imobiliara al judecatoriei de care apartine asociatia, la cererea presedintelui
- dosarul pentru chemare in judecata.
.................
Sumele care vi se cuvin prin conventiile civile sunt introduse in cotele de intretinere...sau ar trebui sa fie!
va multumesc mult pentru raspuns stimata doamna... as mai avea totusi o intrebare... asociatiile de proprietari sunt un al doilea loc de munca. eu lucrez la o cunoasuta firma din tg-ms si am avut o neplacere cu o colega. In perioada cat eram in concediu, am primit o sentinta in defavoarea firmei la care lucrez, iar ea mi-a ascuns-o.. doar acum cand ea si-a dat demisia, adica dupa 4 luni de la comunicare am gasit sentinta...dati-mi un sfat va rog cum as putea sa o atac...daca se mai poate ataca in vreun fel respectiva sentinta