avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1068 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Permis port-arma cu aer comprimat
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Permis port-arma cu aer comprimat

Vă rog să-mi comunicați demersurile și actele necesare detinerii legale a unei arme neletale.
Noile reglementări privind regimul armelor şi al muniţiilor au fost adoptate în contextul armonizării cadrului legislativ naţional cu reglementările internaţionale în acest domeniu. Implementarea acquis-ului comunitar pe această linie are ca obiectiv central implementarea prevederilor Directivei nr. 477/1991 a Consiliului Comunităţii Europene, privind controlul achiziţionării şi deţinerii de arme, cu modificările și completările ulterioare aduse de Directiva nr. 2008/51/CE și Directiva nr. 2017/853/UE.

Persoanele fizice care doresc să dețină sau, după caz, să poarte și să folosească arme și muniții letale și/sau neletale supuse autorizării trebuie să urmeze, în prealabil, un curs de instruire teoretică și practică în domeniul armelor și al munițiilor, organizat de către o persoană juridică autorizată în acest sens.
Astfel, mai intai trebuie sa urmati cursurile si apoi sa va autorizati

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Permis port-arma cu adhd? doarintrebari doarintrebari Buna ziua! Pot procura permis de port-arma cu ADHD? Am gasit legea 1945/2023, 2.C.i, care spune: “LISTA afecțiunilor medicale incompatibile cu ... (vezi toată discuția)
Arme si munitii art. 342 al 6 din ncp florindr florindr Buna ziua . Va supun atentiei o speta cel putin interesanta !!! DESI Expunerea de Motive pentru adoptarea Noului Cod Penal, elaborată de Ministerul ... (vezi toată discuția)
Pot obtine permisul de port arma daca am amenzi neplatite ? Bogdan88 Bogdan88 Pot obtine permisul de port arma ( arme neletale ) daca am amenzi contraventionale neplatite ? Am 800 lei de plata - 4 amenzi a 200 lei fiecare pentru ... (vezi toată discuția)