avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 885 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Valabilitate RCA cu alt utilizator, nu alt proprietar
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Valabilitate RCA cu alt utilizator, nu alt proprietar

Am urmaroarea problema:
1. Contract de novatie, adica predare leasing, in cadrul aceleiasi firme de leasing, de la o firma la alta.
2. se schimba RCA si CASCO pe noul utilizator, proprietarul a ramas acelasi, firma de leasing. Se pare ca trebuie schimbat pe noul utilizator inainte de inmatriculare
3. Din cauza idiotilor de la ANAF si Porsche Leasing, de 2 luni nu reusesc sa schimbe talonul pe noul utilizator, ca nu stiu ce s-a schimbat in legislatie si au pus o bifa aiurea ANAF-ul si acum Politia refuza inmatricularea, cerand factura de rata reziduala, desi inca nu este inchis ctr leasing.

Intrebari:
Este RCA valabil, avand in vedere ca talonul are un utilizator (cel vechi) iar RCA noul utilizator?
Se poate circula legal cu acea masina in tara? Dar in UE?
Pot face RCA pe vechiul utilizator, astfel incat sa pot iesi cu ea din tara?

Alte discuții în legătură

Probleme leasing auto pyerr79 pyerr79 Buna ziua.In 2008 am facut un contract de leasing cu porsche bank. Problema 1. Sunt obligat sa platesc asigurarea rca trimisa de ei (ei fiind intermediari) cu ... (vezi toată discuția)
Am terminat leasingul.nu am r.c.a.in o luna pe ce nume fac asigurarea? ioana.2009 ioana.2009 am avut leasingul pe r.c.i.. am terminat cu ei,dar acum o inmatriculez pe p.j.,cu totul alta decat cea trecuta la utilizator.in timpul lunii in care nu am ... (vezi toată discuția)
Casco leasing bcr. legal sau nu! rocado rocado Buna ziua, Am nevoie urgent de un sfat avizat in urmatoarea problema. In 28.04.2006 am facut un ctr de leasing auto la BCR leasing, 60 rate si valoare ... (vezi toată discuția)