avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 853 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Coasigurat pensionar
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Coasigurat pensionar

Pensionar militar..asigurat opsnaj ce documente trebuie soției pentru coasigurat.
Ultima modificare: Luni, 30 Iulie 2018
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:55, 30 Iulie 2018
dovada ca este sotia dvs- deci, certificatul de casatorie si declaratie ca nu este asigurata in alta parte, sau daca este trebuie sa obtina negatia. copia de pe buletin si cam atat.
Acte
Sot, sotie, parinti, care nu obtin venituri, aflati in intretinerea unei persoane asigurate (coasigurati):
- declaratie pe propria raspundere, a asiguratului care doreste sa coasigure persoana aflata in intretinere (Anexa 4);
- declaratie pe propria raspundere, a persoanei aflate in intretinere, care solicita sa fie coasigurata, privind veniturile realizate (Anexa 3).
- act identitate persoana asigurata (inclusiv documente care atesta calitatea de asigurat)
- act identitate persoana coasigurata
- copia actului din care reiese gradul de rudenie cu persoana asigurata (copie certificat de nastere sau de casatorie)
- certificat constatator ONRC pentru persoana coasigurata, din care sa reiasa ca nu este in este inregistrata cu firma sau PFA.
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Coasigurat chiroboceamihai chiroboceamihai sunt asigurat casaopsnaj din 2004 .dupa decesul tatalui mama a beneficiat 6 luni de pensie de urmas. in momentul de fata nu are nici un venit nu are firma ... (vezi toată discuția)
Cass fanica56 fanica56 Buna ziua, as dori sa stiu daca sotul este pensionar si eu casnica (mai am pana la pensionare) am dreptul sa mai fiu coasigurat la CASS sau trebuie dupa noul ... (vezi toată discuția)
Coasigurat la sistemul public de sanatate stelach stelach Buna ziua, Un salariat, solicita inscrierea sotiei , la asigurarile de sanatate ca si coasigurat. ce documente trebuie sa solicit salariatului pentru sotie, ... (vezi toată discuția)