avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 866 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Amenzi Franta
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Amenzi Franta

Buna ziua,
In perioada 2-6 iulie am fost in Franta si ulterior am primit de la firma de la care am inchiriat masina 3 facturi pt procesare date amenzi de circulatie. Din cate am inteleles, urmeaza sa primesc acasa procesele verbale de contraventie. Pot scapa de plata acestora? Multumesc.

Alte discuții în legătură

Amenda contraventionala si despagubiri rovinieta icristil icristil Am primit un PVCC in data de 02.07.2011 intocmit in data de 10.06.2011 pentru o contraventie din data de 12.12.2011. Pot contesta PVCC pe baza acestor date? Pe ... (vezi toată discuția)
Bună ziua. astăzi am observat ca am uitat sa plătesc rovinieta ... dany2605 dany2605 Bună ziua. Astăzi am observat ca am uitat sa plătesc rovinieta din Martie 2022... Nu mi a venit nici o amenda acasa Am citit ca dacă nu primesc nimic ... (vezi toată discuția)
Contraventie rovinieta urgent mariuspavell mariuspavell Buna ziua Cum este posibil ca dupa 2 ani de zile sa imi vina acasa inca doua amenzi pt lipsa rovinietei plus somatie de plata eu nestiind de existenta lor iar ... (vezi toată discuția)