avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 315 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Neplata facturilor
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Neplata facturilor

Buna ziua,daca am comercializat un produs cu factura fiscala si clientul nu plateste facura ca la randul sau spune ca nu a primit banii pe lucrarea executata,iar eu sunt somat de furnizor sa fac plata produsului altfel ma cheama in instanta,ce solutii am?
Cel mai recent răspuns: Avocat Tabrea Alexandru , Avocat 17:01, 31 Iulie 2018
Dacă va cheamă in judecata sa cereți chemarea in garantie a persoanei care va datorează bani si pe cale de acțiune obliga persoana care datorează bani celor care va datorează bani
Multumesc!
Dacă aveți factură fiscală (eventual însușită prin semnătură) și o creanță certă, lichidă, exigibilă, formulați dvs (eventual prin avocat) fie o ordonanță de plată, fie o cerere de valoare dedusă (dacă debitul neachitat este inferior sumei de 10.000 lei)
De ce să stați în pasivitate și să vă apărați când puteți acționa?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Datorii certe, lichide si exigibile Nafets Nafets In cazul unui contract prin care se deruleaza diferite activitati intre firme si se emit mai multe facturi pe durata unei luni, cand datoriile rezultate din ... (vezi toată discuția)
Conciliere inainte de deschidere insolventa? victoriada victoriada Am un debit recunoscut expres de debitor. Am formulat cerere pe OUG 119/2007. S-a respins, zic eu nejustificat. Nu am mai facut nici o conciliere, considerand ... (vezi toată discuția)
Neplata facturi. cum il dau in judecata? bbn_1982 bbn_1982 Buna ziua! Am de recuperat niste bani de la un client din anul 2008. Luna trecuta am trimis o notificare cu confirmare de primire pe adresa acestuia, dar a ... (vezi toată discuția)