avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 581 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Întrebare
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Întrebare

Bună seara.Se poate că o persoană care este cununată civil din anul 2001 să se poată cununa din nou civil la o primărie din Buzău.Si cum pot sesiza aceasta Bigamie.Va mulțumesc PS .Nu se verifică la starea civilă ,dc ești sau nu căsătorit.Astept sfaturi ce pot fc
Cel mai recent răspuns: Gabriel Klein Kiritescu , utilizator 20:02, 31 Iulie 2018
Buna seara,
Aratati acest lucru la primaria la care vrea sa se recasatoreasca.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Adaugare nume Mihaelamihaelaoana Mihaelamihaelaoana Buna seara! Dupa cununia civila as vrea sa tin numele sotului dar si al meu. Acest lucru nu am scris in cererea depusa la starea civila..in cat timp sau cum se ... (vezi toată discuția)
Buletin - reinnoire / expirare inainte de cununia civila - informatii sorinslavic sorinslavic Buna ziua, As avea o cerere mai speciala. Intreb in numele viitoarei mele sotii. In Iulie avem nunta. In Aprilie ii expira buletinul (deja suntem in ... (vezi toată discuția)
A doua casatorie oti_s oti_s O persoana casatorita cu un cetatean strain si divortata, in Spania, vrea sa se recasatoreasca in Romania. Actele de care are nevoie pentru a doua casatorie se ... (vezi toată discuția)