avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 780 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Indemnizatie crestere copil
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Indemnizatie crestere copil

Pot sa beneficiez de indemnizatie crestere copil daca am un pfa si am pe el fonduei europene pt albine.Eu lucrez in alta parte cu cm.Pfa- este doar pt fonduri(15.000€/5 ani).

Alte discuții în legătură

Indemnizatie crestere copil Katalina89 Katalina89 Pot sa beneficiez de indemnizatie crestere copil daca am un pfa si am pe el fonduri europene pt agricultura.Eu lucrez in alta parte cu contract de munca.Pfa- ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil Katalina89 Katalina89 Pot sa beneficiez de indemnizatie crestere copil daca am un pfa si am pe el fonduri europene pt agricultura.Eu lucrez in alta parte cu contract de munca.Pfa- ... (vezi toată discuția)
Deschidere pfa de catre persoana in concediu ingrijire copil IonutuL IonutuL buna ziua , am si eu o intrebare : daca o femeie beneficiaza de indemnizatie de crestere a copilului dar intre timp isi face PFA cu caen 0150 activitati in ... (vezi toată discuția)