avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 577 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Cafeneaua economiştilor referent economist?
Discuție deschisă în Cafeneaua economiştilor

referent economist?

sunt angajata la mai multe firme cu contract de munca de 4 sau 2 ore. unele firme m-au angajat economist,dar firma la care sunt angajata cu 4 ore m-a trecut referent economist in gestiunea economica ??(conform codului COR).am terminat facultatea de contabilitate si informatica de gestiune si acum termin masterul in control fiscal.
este o problema in semnarea actelor contabile inclusiv bilantul?
nicaieri nu sunt angajata contabil sef sau director economic.#-o
Cel mai recent răspuns: JolieCont , Contabil 14:36, 5 Noiembrie 2009
Bilantul se semneaza de contabil sef sau director economic.
Am fost in situatia asta. Ai studii superioare si contract de munca. Deci ai drept de semnatura la bilant/situatii financiare. Administratorul trebuie sa-ti mai faca o imputernicire sa intocmesti situatiile financiare si cred ca e ok... Eu asa am facut (m-am incadrat la "alte persoane imputernicite")

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Economist?? claudiaP claudiaP Buna seara! Spuneti-mi, va rog, cum ar fi corect sa incadrez un economist, fiindca la Cor regasesc multe , numai economist nu. Raspunde de evidenta ... (vezi toată discuția)
Semnatura bilant gabon gabon Buna ziua, Am si eu o nelamurire si va rog mult sa ma ajutati. Sunt angajata contabila la o societate,timp lucru 8 h sal.brut 725 ron, sunt singura angajata ... (vezi toată discuția)
Bilant Ipra Ipra Economist angajat cu carte de munca ,.membru ceccar ca contabil autorizat, poate semna bilantul unei societati care are cifra de afaceri mai mare de 35000 ... (vezi toată discuția)