avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 430 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Reziliere contract de închiriere înregistrat la ANAF
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Reziliere contract de închiriere înregistrat la ANAF

Buna ziua, odata cu depunerea on-line a declaratiei unice de catre contribuabili, va rog sa clarificati cum se face rezilierea unui contract de inchiriere care la data semnarii a fost inregistrat la ANAF.
Se va inregistra si acordul de reziliere sau nu ?
Multumesc anticipat pentru raspuns.
Cel mai recent răspuns: Iulian MANEA , Contabil 18:26, 23 Iunie 2019
Nu. Doar declaratia unica asa cum ati scris.
Sunt de acord cu dumneavoastră dar contractul (care presupunem că mai are valabilitate încă un an) rămâne în baza de date ANAF ca fiind valabil......
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Acolo in declaratia unica se trece si termenul de incheiere a contractului chiar daca initial era alt termen si ramane valabil ce declarati in ultima forma a declaratiei unice.
Sa inteleg ca este un fel de "declaratie pe propria raspundere" ?
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Da.

Alte discuții în legătură

Reziliere contract de inchiriere Camy09 Camy09 Am un contract de inchiriere la un apartament pe care il detin in calitate de propietar. Chiriasul a plecat inainte de termenul prevazut in contract, respectiv ... (vezi toată discuția)
Declarație rectificativă Barbu Nicolae Barbu Nicolae Bună ziua, sunt proprietarul unui spațiu comercial pe care l-am închiriat cuiva cu contract de închiriere înregistrat la ANAF. Am depus declarația unică ... (vezi toată discuția)
Contract de inchiriere 2018-2019 freeanifer freeanifer Va rog sa-mi spuneti daca inchei un contract de inchiriere in calitate de proprietar este obligatoriu sa il inregistrez la Circa Financiara. Am inteles ca ... (vezi toată discuția)