avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 703 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Declarație rectificativă
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Declarație rectificativă

Bună ziua, sunt proprietarul unui spațiu comercial pe care l-am închiriat cuiva cu contract de închiriere înregistrat la ANAF. Am depus declarația unică prin care mi-au fost stabilite contribuțiile (pe care nu le-am achitat până în momentul de față). Acum chiriașul dorește rezilierea contractului.
1- Cum trebuie să procedez pentru a-mi fi rectificate contribuțiile ?
2- Acordul de reziliere trebuie înregistrat și el la ANAF ?
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 16:58, 12 August 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Veti depune iar declaratia unica in maxim 30 de zile de la eveniment adica de la reziliere pentru a declara terminarea contractului de inchiriere. Nu e vorba de rectificare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Declarație rectificativă Barbu Nicolae Barbu Nicolae Bună ziua, sunt proprietarul unui spațiu comercial pe care l-am închiriat cuiva cu contract de închiriere înregistrat la ANAF. Am depus declarația unică ... (vezi toată discuția)
Declaratie anaf inchiriere imobil adrian2656 adrian2656 Buna ziua. Incepand cu 1 iunie 2019 am inchiriat un apartament cu contract de inchiriere tiparit si completat/semant de mine respectiv chirias. Inteeleg ca ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract de inchiriere Camy09 Camy09 Am un contract de inchiriere la un apartament pe care il detin in calitate de propietar. Chiriasul a plecat inainte de termenul prevazut in contract, respectiv ... (vezi toată discuția)