avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1113 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Declarație rectificativă
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Declarație rectificativă

Bună ziua, sunt proprietarul unui spațiu comercial pe care l-am închiriat cuiva cu contract de închiriere înregistrat la ANAF. Am depus declarația unică prin care mi-au fost stabilite contribuțiile (pe care nu le-am achitat până în momentul de față). Acum chiriașul dorește rezilierea contractului.
1- Cum trebuie să procedez pentru a-mi fi rectificate contribuțiile ?
2- Acordul de reziliere trebuie înregistrat și el la ANAF ?
Multumesc.

Alte discuții în legătură

Declarație rectificativă Barbu Nicolae Barbu Nicolae Bună ziua, sunt proprietarul unui spațiu comercial pe care l-am închiriat cuiva cu contract de închiriere înregistrat la ANAF. Am depus declarația unică ... (vezi toată discuția)
Intampinare mikyangel mikyangel BUNA ZIUA! Va rog sa-mi spune-ti daca exista un model tip de INTAMPINARE care sa fie depus la Judecatorie sau daca imi puteti da o varianta ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract de inchiriere bub2 bub2 Buna ziua.Cu data de 01.04.2018 am incheiat un contract de inchiriere pentru un spatiu din imobilului meu,pe termen de un.Casa era de vanzare,si i-am spus la ... (vezi toată discuția)