avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 778 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... INTAMPINARE
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

INTAMPINARE

BUNA ZIUA! Va rog sa-mi spune-ti daca exista un model tip de INTAMPINARE care sa fie depus la Judecatorie sau daca imi puteti da o varianta ajutatoare.
Intampinarea se face pentru rezilierea unui sediu social pe care chiriasul la inregistrat in acte in mod fraudulos,fara stiinta proprietarului de drept care ia inchiriat doar spatiu comercial.
Dupa rezilierea contractului de inchiriere facuta de comun acord chiriasii au semnat o declaratie prin care sunt de acord cu rezilierea sediului social al firmei dar nu au facut si demersurile necesare.
Motiv pentru care m-am adresat ORC-ului dar ni sa spus ca trebuie sa-l dam in judecata pentru solutionare, ceea ce am si facut.
Am prezentat dovezile in instanta dar pentru ca partea adversa nu sa prezentat procesul sa amanat.
Acum depun aceasta intimpinare in speranta ca procesul se va incheia si voi putea sa-mi reiau drepturile de proprietar .
Ce ma sfatuiti?Am nevoie de parerea avizata a unui avocat !
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: romibaro , utilizator 16:16, 9 Noiembrie 2010
intampinarea este raspunsul paratului la cele sustinute prin cererea de chemare in judecata. inteleg ca sunteti reclamant. daca mai aveti informatii suplimentare fata de cererea de chemare in judecata, puteti face o precizare de actiune sau note scrise.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reziliere contract de inchiriere bf03 bf03 Sunt proprietarul unui imobil pe care am dat in chirie unei firme care are in prezent si sediul social pe adresa respectiva. De 4 luni nu si-a achitat ... (vezi toată discuția)
Nelamurire! razvandicu razvandicu Am o dilema si nu stiu cum sa procedez!Avocatul meu a facut cerere de stramutare a unui litigiu de munca eu fiind reclamant,acum 4 luni de zile!Intre timp mam ... (vezi toată discuția)
Amanare ContSters42707 ContSters42707 La cate zile inainte de infatisare trebuie depuse acte noi astfel ca partea adversa sa nu poata cere amanare pentru luare la cunostinta? Ajung 7 zile? (cauza e ... (vezi toată discuția)