avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 531 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Cat timp am sa depun o plângere la itm?
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Cat timp am sa depun o plângere la itm?

Bună ziua va rog sa ma ajutați cu un răspuns dacă pe data de 31 iulie mia desfăcut contractul de munca fără ca eu sa semnez și nu mia fost dat salarul deloc pe luna lui iulie cat timp am la dispoziție ca sa fac plângere la itm sau sa dau persoana în judecata va rog sa îmi răspunde-ți
Cel mai recent răspuns: Ralucaralu91 , utilizator 14:01, 6 August 2018
Ce sa semnati ?

Plangerea la ITM nu are un anumit termen.

La instanta :
- termen 30 de zile pentru contestarea deciziei de desfacere disciplinara a c.i.m. , respectiv 45 de zile in celelalte situatii de incetare;
- termen 3 ani , pentru neplata salariului
Mi sa desfăcut contractul de munca fără ca eu sa semnez cererea de lichidare sau desfacerea contractului eram în concediu de pe data de 20 iulie iar când mam întors la munca aflasem ca a închis și ca a preluat altcineva iar când am sunat la patron mia zis ca îmi desface contractul de munca și lămâie întrebat dacă nu trebe sa semnez desfacere contractului la care el mia răspuns ca nu cum poate sa îmi desfacă contractu fără ca eu sa semnez o decizie sau ceva de încetare a contractului de munca?
Cu ce articol a incetat c.i.m.?
Nu știu ca nu mia dat nimic la mana doar telefonic mia zis ca îmi desface contractul cu data de 1 august dar nu mia zis în rest nimic a zis ca nu trebe sa semnez nimic am cerut sa îmi dea ceva cum ca mia desfăcut contractul dar nu mia dat
Solicitati in scris sa va comunice un exemplar de pe decizia de incetare a c.i.m. ....... in situatia in care refuza, sesizati ITM-ul.

Alte discuții în legătură

Convocare in vederea cercetarii disciplinare ale2012 ale2012 buna ziua,sotul meu a lucrat la o firma de legume fructe din data de 14.03.2014 urmand ca in 1 agust 2014 patronu ia dat pe concediu pe toti din firma ... (vezi toată discuția)
Am o mare problema;va rog sa ma ajute cineva cu un raspuns legat de cartea de munca. ContSters40958 ContSters40958 Am lucrat la o firma care avea sediul in sectorul 5 pana acum vreo 7 ani cu carte de munca.Acum m-am angajat la o alta firma si vor sa imi faca cartea de ... (vezi toată discuția)
Preaviz de 15 zile L.Marian L.Marian Buna ziua . Am facut cerere de preaviz de pe 21 Martie pina azi iar azi mi sa spus ca nu credea ca voi pleca si nu mia inregistrat cererea si sa fac alta ... (vezi toată discuția)