avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 174 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Condus in stare de ebrietate!
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Condus in stare de ebrietate!

Buna ziua! in ziua de 31.07.2018 am condus o masina in stare de ebrietate si am atins o masina parcata! A venit un echipaj de politie si am avut o alcolemie de 1.2 in aerul expirat (in sange nu stiu momentan).
Nu am alte probleme cu legea (de nici un fel) si vreau sa stiu daca o sa fiu bagat la inchisoare pentru fapta mea pe care acum o regret nespus :(
Va multumesc!
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu cred ca o sa ajungeti la inchisoare dar ar fi bine sa aveti avocat care sa va apere.
In general.conteaza mult acest aspect iar ceincare au avocat angajat au sanse mult mai mari sa scape de inchisoare.
Va multumesc pentru raspuns!
Daca ati avut, 1,2 mg/l alcool pur în aerul expirat, valoarea la probele biologice o sa fie undeva la dublul acestei valori.
Individualizarea pedepsei se va face in functie de circumstantele reale si personale.
Raportat la valoarea alcoolemiei si la faptul ca ati produs un accident, va indreptati catre o solutie de condamnare cu inchisoarea si suspendarea executarii sub supraveghere.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dosar penal pentru alcool la volan(1,09 mg/l alcool pur în aerul expirat). la ce mă pot aștepta? nimenialtu29 nimenialtu29 M-am urcat baut la volan si am condus fara abateri de la regimul rutier. Dar da, eram baut, nu am constientizat ceea ce fac, fapt pe care il regret acum ... (vezi toată discuția)
Buna seara SoituCostel2013 SoituCostel2013 Buna seara. Am avut un incident rutier a 3-a zi de Craciun. Oprisem la un non-stop sa cumpar ceva si la manevra de mers inapoi am atins o masina fara sa bag de ... (vezi toată discuția)