avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 710 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Vecini galagiosi
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Vecini galagiosi

Buna ziua.am si eu probleme cu vecinii de sus,un sfat mi-ar fi de ajutor.De aproape 1an de zile sunt deranjata de zgomotul copiilor,am mers de nenumarate ori si am vb cu ei,am mers la sectia de politie de care apartinem,dar nici un rezultat.Mentionez,eu am 2 copii in varsta de 15 si 16 ani.vecinii au 2 copii in varsta de 4 si 2 ani,galagia incepe de dimineata cand se trezesc(ora 7.30 respectiv8)dupaiala,tipete,joaca cu mingea sau masini prin casa.Nu reusesc sa ma odihnesc venind din tura de noapte,iar copii nu pot invata din cauza zgomotului.De cate ori am fost si am vb cu ei,raspunsul lor a fost"sunt copii si nu ii pot lega de calorifer".Nu stiu ce sa mai fac sau cum sa fac sa putem sta si noi linistiti in casa.Va rog un sfat,multumesc.
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 11:19, 4 August 2018
Atat timp cat amiabil nu ati putut solutiona,va ramane dreptul sa analizati optiunile ramase
Daca nici cu autoritatile nu ati solutionat,incercati sa asigurati protectia fonica a peretilor comuni
Ar mai exista varianta sa analizati oportunitatea gasirii unui apartament intr-un imobil de locuit in comun cu vecini responsabili

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme vecini biasimeon biasimeon Buna ziua, Va rog sa ma ajutati intr-o problema care ma afectează de aproximativ doi ani si nu stiu cum sa procedez. Acum doi ani de zile m-am mutat cu ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, va rog ajutati ma cu un raspuns/parere: locuiesc la ... Andreea Buta Andreea Buta Buna ziua, Va rog ajutati ma cu un raspuns/parere: locuiesc la bloc, etajul 3 , la etajul 2 sta o dna care are niste pretentii absurde de om nebun.Fetita de ... (vezi toată discuția)
Buna seara - zgomot puternic de la vecini Anca_id Anca_id Am o familie deasupra cu copii și fac zgomote mari.Nu ma deranjează țipetele ,urletele,ma deranjează bubuiturile de pe tavan ,mersul pe tavan rezonează ... (vezi toată discuția)