avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 712 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Sînt divortata si vreau sa le fac pasaportul la copii
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Sînt divortata si vreau sa le fac pasaportul la copii

Bună. Sînt divortata si vreau sa le fac pasaportul la copii dar avem custodie comuna .dar copii stau la mine .Si vreau sa ma duc cu ei in vacanta străinătate. Fostul soț este tot plecat cu munca in alte localități si nu prea dau de el .Cum pot face
Cel mai recent răspuns: Dragomir Laura , utilizator 18:21, 3 Februarie 2019
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Formulați acțiune prin care solicitați ca instanța să pronunță o hotărâre ce ține loc de consimțământul tatălui.
acest răspuns util
Formulați acțiune prin care solicitați ca instanța să pronunță o hotărâre ce ține loc de consimțământul tatălui.
Multumesc.trebuie să o fac la tribunal .cît durează.
Pe cale de ordonanța se poate termina repede
acest răspuns util
Da, puteți încerca și calea ordonanței președințiale din rațiuni de celeritate, însă veți obține doar o măsură vremelnică, trebuind să deschideți și o acțiune pe fondul cauzei (admisibilitatea ordonanței fiind indisolubil legată de existența unei acțiuni pe fond).

Alte discuții în legătură

Calatoria copilului in starinatate Oana si alexis Oana si alexis Buna !!cum pot obtine actele necesare pt a calatori cu copilul in strainatate atata timp cat tatal nu vrea sa mi le acorde.specific ca nu ii plateste pensia ai ... (vezi toată discuția)
Cum pot sa plec cu copilul din tara? dragalinapostolachemihaela dragalinapostolachemihaela Vreau sa inscriu copilul meu de 12ani la un club sportiv de lupte libere.Dar clubul respectiv duce copiii in cantonament in alte tari de mai multe ori pe an.Eu ... (vezi toată discuția)
Lipsa acord iesire din tara minori Mariasofia321 Mariasofia321 Cum pot pleca cu copii din tară daca in urma divortului prin notar avem custodie comuna si tatăl nu vrea să semneze pt iesirea copiilor din tară ,mentionez ... (vezi toată discuția)