avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 563 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Cum procedez?
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Cum procedez?

Sunt monitorizat de cineva nu prin microfoane altfel si vreu sa dau in judecata pentru ca mi-a fost distrusa viata din aceasta cauza dar si din alte cauze. Cum pocedez pot da statul in judecata fara sa mentionez o institutie? De unde stiu eu cine face interceptarile, daca e Sri-ul, armata sau poate altcineva? Si-au batut joc de tatal meu in spital iar eu am fost tinut o luna la psihiatrie fortat. Cum fac deschid mai multe procese, chem toate institutiile la un singur proces sau doar statul? Nu imi permit un avocat.
Ultima modificare: Sâmbătă, 4 August 2018
utilizator16eu, utilizator
Cel mai recent răspuns: utilizator16eu , utilizator 14:06, 8 August 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Parerea mea ca interceptari se fac daca ati primit bani de la un serviciu de informatii strain sau ati amenintat cu acte de terorism sau faceti parte dintr-o banda de infractori, nu se fac interceptari la plezneala. Parerea mea e ca nu aveti ce rezolva, astfel de suspiciuni provin din boala dvs. si ar trebui sa va luati medicamentele pentru a scapa de ganduri de interceptari.

A, da, Google stie tot ce fac pe telefon (ce aplicatii folosesc, in ce moment, ce caut pe Google, in ce locuri ma deplasez, etc.), dar asta nu se numeste interceptare.
Ultima modificare: Miercuri, 8 August 2018
tgeorgescu, utilizator
Eu nu inteleg de va-ti bagat in seama. Aici se poarta doar discutii strict juridice nu e softpedia. Si nu am primit nici un ban de la vreun serviciu secret strain sau sa amenint cu acte teroriste. Am devenit targeted individual (individ vizat) de mult timp si mi s-au inscenat tot felul de lucruri Am realizat ce se intampla in perioada cand a fost cu Rosia Montana. Dar de monitorizare neuronala de la distanta si de hartuire prin voice to skull ati auzit ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Din cel putin 2016 sunt monitorizat neuronal de la distanta ... utilizator16eu utilizator16eu Din cel putin 2016 sunt monitorizat neuronal de la distanta de catre SRI sau armata. Stiu asta pentru ca pe atuncii au inceput sa ma hartuiasca cu voice to ... (vezi toată discuția)
Telefon interceptat de ''autoritati'' de foarte multi ani ContSters324705 ContSters324705 buna ziua, doresc sa aflu cum pot pune capat unei situatii de interceptare a celularului meu, si prin intermediul caruia, ca urmare a convorbirilor, mi-e ... (vezi toată discuția)
Telefoane ascultate ?! sau nu ... badguy_goodguy badguy_goodguy Vreau sa aduc in discutie , o veche tema... telefoanele in Romania sunt sau nu inregistrate in masa? Sunt unele \"guri rele\" care afirma chiar ca atunci ... (vezi toată discuția)