avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 420 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Uzucapiune teren agricol
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Uzucapiune teren agricol

Buna seara. Bunica mea si fratele ei, actulmente decedat, li s-au retrocedat 3 ha de teren in Urziceni. In anul 2000 a decedat si sotia fratelui bunicii. Din 1990 pana in prezent bunica mea a achitat impozitul pt teren. Intrebarea este: se poate obtine prin uzucapiune partea fratelui decedat, avand in vedere ca nu a avut copii? Mulțumesc

Alte discuții în legătură

Retrocedare terenuri/mostenitori maaruaa maaruaa prin retrocedarea terenuriloc cnf legii 18/1991 bunicul impreuna cu unul din fratii sai au fost trecuti pe un titlu de proprietate de 9 ha. ulterior pe legea ... (vezi toată discuția)
Succesiune Constantin-Corneliu Constantin-Corneliu Tata a decedat in anul 1972, iar mama in anul 1975,si a ramas ca masa succesorala 1,64 ha teren extravilan si 0,03 ha teren arabil intravilan. in urma ... (vezi toată discuția)
Legea lupu privind retrocedarea padurilor larisa4y larisa4y In urma succesiunii facute la notariat .am devenit proprietara a 58 ari padure. Mentionez ca tatal meu a avut titlu de proprietate a acestui ... (vezi toată discuția)