avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 559 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... CAZIER AUTO PERMIS EXPIRAT
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

CAZIER AUTO PERMIS EXPIRAT

Buna ziua, permisul meu de conducere a expirat de peste 10 ani. Intre timp m-am mutat cu domiciliul in strainatate. Acum as dori sa conduc, si autoritatea rutiera din tara de adoptie cere cazierul auto. Dar cum obtin cazierul auto din Romania cand nu mai am nici permisul si nici un buletin valabil? Nu doresc reinnoirea permisului in Romania, ci doar cazierul auto.
Cel mai recent răspuns: Ioan Ciobanu , Expert judiciar 19:36, 9 August 2018
Intrebati politia rutiera. Cred ca acum sunt foarte cooperanti. Au si pagina de facebook! :D
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Cred ca se poate elibera un cazier auto cu mentiunea "Nu figureaza in evidentele noastre".

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme reinnoire permis de conducere alex35919 alex35919 Buna ziua. Am si eu urmatoarea problema legata de reinnoirea permisului de conducere. Mi-a expirat permisul in Septembrie 2012 si as vrea sa il reinnoiesc. De ... (vezi toată discuția)
Permis de conducere republica moldova EDWARD85 EDWARD85 Buna ziua ! As dori va rog frumos o informatie... Eu am permis de sedere in Republica Moldova valabil pana pe 18/06/2013 pentru studii. De cateva zile am dat ... (vezi toată discuția)
Permis de conducere obtinut in grecia ContSters172430 ContSters172430 Mi am luat permisul de conducere in Grecia ,as dori sa stiu cat timp este valabil in Romania si ce trebuie sa fac ca sa il schimb? Multumesc (vezi toată discuția)