avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 749 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Buna ziua
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Buna ziua

As avea o intrebare. Sunt angajata din data de 18 Ianuarie, si sunt gravida in aproape 6 luni. Pot beneficia de indemnizatie? Precizez ca nu am mai lucrat cu carte de munca in ultimii 2 ani. Daca nu pot beneficia de indemnizatie, se poate plati pentru a prinde indemnizatia? Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: AlexandraLarisa , utilizator 18:06, 7 August 2018
Daca sotul a lucrat in ultimii 2 ani, si a lucrat in strainatate cu carte de munca, as putea lua pe el indemnizatie?
Detaliati activitatea sotului .. perioada decembrie 2016 - noiembrie 2018
Ultima modificare: Marți, 7 August 2018
Cornel Vasile, Consilier juridic
La carbuni in Portugalia a lucrat sotul

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu crestere copil micutulcelmicut micutulcelmicut Buna ziua, Daca sint lucrate patru luni din ultimele douasprezece,se poate plati la Casa de Asigurari pentru a putea lua Concediul pentru cresterea ... (vezi toată discuția)
Bună seara , imi doresc sa rămân însărcinată , am aflat ... Alyy20002 Alyy20002 Bună seara , imi doresc sa rămân însărcinată , am aflat de curând ca patronul nu mi a plătit timp de aproape 2 ani cartea de munca , nici asigurare ... (vezi toată discuția)
Bună ziua, dacă am doar 9 luni lucrate, îmi pot plăti singura ... 1234mira 1234mira Bună ziua, dacă am doar 9 luni lucrate, îmi pot plăti singura celelalte 3 luni pentru a putea beneficia de concediu creștere copil? Sau dacă înainte de ... (vezi toată discuția)