avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 436 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Autorizatii ore private de muzica
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Autorizatii ore private de muzica

Buna ziua!Ce autorizatii sunt necesare pentru o activitate meditatii muzica(la domiciliul meu cat si la domiciliul studentului)?Ce alte detalii ar trebui sa mai pun la punct?
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Paxman , utilizator 18:18, 6 August 2018
Va infiintati la registrul comertului un pfa cu codul caen 8552 Invatamant in domeniul cultural (limbi straine, muzica, teatru, dans, arte plastice, si alte arte Aceasta clasa include pregatirea in domeniul artelor, teatrului si muzicii. Unitatile care ofera acest tip de pregatire pot fi denumite “scoli”, “studiouri”, “clase” etc. Ele ofera invatamant organizat formal, in principal pentru hobby-uri, in scopuri recreationale sau pentru dezvoltarea personala, dar aceasta pregatire nu conduce la obtinerea unei diplome (profesionale, de bacalaureat sau de licenta). Aceasta clasa include: -lectii de pian si alte tipuri de pregatire in domeniul muzical -pregatire in domeniul artelor -predarea lectiilor de dans si activitatea studiourilor de dans -scoli de teatru (cu exceptia celor academice) -scoli de arte frumoase (cu exceptia celor academice) -scoli de arta interpretativa (cu exceptia celor academice) -scoli pentru fotografii amatori
Va multumesc pentru raspuns!
Am uitat sa mentionez ca suntem 2 persoane:Eu si sotia mea.Nu cred ca ar fi destul un pfa....
Eu predau Corn,trompeta si sotia pian,vioara,viola
Si ca autorizatii ce trebuie sa obtin?
Va multumesc pentru timpul acordat!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cod caen instructor coregraf ElenaTarna ElenaTarna Buna ziua! am diploma atestat de instructor coregraf si vreau sa predau dans in diverse institutii. la ce cod caen ma incadrez? 9304 Activitati de ... (vezi toată discuția)
Lectii de canto(muzica) pe i.i.,cod caen secundar 9001 olga sain olga sain Buna ziua! profesez in cadrul unui liceu vocational ca si prof. de canto.Am o I.I.,care are printre alte coduri CAEN secundare si codul 9001(activitati ... (vezi toată discuția)
Ce coduri caen sa aleg pt un srl-d Ral_uca Ral_uca Buna ziua, Pentru infiintarea unui SRL-D in vederea obtinerii de finantare nerambursabila (10 000 eur) as dori sa ma ajutati in alegerea codurilor CAEN ... (vezi toată discuția)