avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1070 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... un minor cu varsta peste 16 ani nu are voie asistat de ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

un minor cu varsta peste 16 ani nu are voie asistat de parinti sa umble la disponibilitatile banesti

Un minor cu varsta peste 16 ani(17) nu are autorizarea din partea Autoritatii tutelare sector 4 sa umble la disponibilitatile banesti provenite dintr-o mostenire, chiar daca este asistat de parinti?autoritatea i-a dat interdictie minorei ca in baza art 501 cu 2 si 41.cu 2 nu are voie sa restituie pana la majorat decat cu acordul lor.
Ultima modificare: Marți, 7 August 2018
andremar, utilizator

Alte discuții în legătură

Neplata pensiei alimentare amitza_andreea amitza_andreea Buna ziua!am revenit cu o mica intrebare ina data de 28 sep 2012 judecatoria s-a pronuntat astfel \\"Solutie: Admite acţiunea formulată şi precizată de ... (vezi toată discuția)
Casatorie minor cu adult dianadienutza dianadienutza buna am si eu o intrebare o minora de 16 ani se poate casatori cu un adult si ce documente le trebuie........:):sorry::stunned (vezi toată discuția)
Casatoria cu o minora simonik2011 simonik2011 Care este procedura casatoriei dintre un major si o minora, minora are 17 ani, am auzit ca se face prin tribunal, dar nu stiu procedura.multumesc. (vezi toată discuția)