avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 753 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Demisia cu preaviz
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Demisia cu preaviz

Bună ziua, patronul ma obliga sa stau în preaviz de 20 de zile, dar eu nu am cele 90 de zile de proba terminate, are voie?
Ultima modificare: Marți, 7 August 2018
mrg, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:54, 8 August 2018
V-ati dat demisia sau ati depus o notificare de incetare a c.i.m. in perioada de proba ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Demisie fara preaviz Mary Beloia Mary Beloia Bunã ziua, am semnat un contract de munca pe o perioada nedeterminata in care se precizeaza cã perioada de proba este de 90 zile, as dori sã plec de la ... (vezi toată discuția)
Perioada de proba cu preaviz EugenGA EugenGA Nu înțeleg dacă in timpul perioadei de proba stau sau nu in preaviz. In lege scrie ca nu stai in cele 90 de zile in preaviz si poti pleca oricând. In ... (vezi toată discuția)
Demisie perioada proba SimonaCR SimonaCR Buna-seara, Daca am contract nedterminat cu perioada de proba de 90 zile, pot sa-mi depun demisia? Trebuie sa stau in preaviz 15 zile? in preaviz se va ... (vezi toată discuția)