avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 666 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Indemnizația pentru creșterea copilului
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Indemnizația pentru creșterea copilului

Buna ziua!
As dori o lămurire a celor 12 luni lucrate ale mele pentru obținerea indemnizației pentru creșterea copilului.
Copilul ar trebui să se nască pe data de 30 septembrie 2018 dar, doctoriță a zis ca se va naște mai repede din cauza îmbătrânirii placentei. Cat de repede, nu se stie.
Eu am lucrat in luna septembrie 2016 dar nu inteleg de ce am aceste două date pe Stagiul de cotizare luat de la Forțele de munca: 30 septembrie 2016 - dată sfarsit contract, 12 septembrie 2016 - dată încetare contract.
După care am fost angajată la o altă firmă din data de 24 . 10. 2016 până în 22.06.2017. In luna a 4 gasesc la contribuții 0. Doamna de la somaj mi-a zis ca nu mi-au fost plătite contribuțiile. In perioada aceea am fost in concediu medical si banii pe concediu medical i-am primit.
Din 5 aprilie 2018 până în prezent lucrez. Dar deja am 8 luni de sarcina, imi este tot mai greu sa merg la munca si doamna doctor ginecolog mi-a recomandat sa stau acasă.
As dori si stiu, cat mai trebuie să lucrez pentru a împlini 12 luni pentru a putea obține indemnizația? Dacă intru in prenatal, prenatalul se calculează la cele 12 luni?
Multumesc! Multa sanatate!
Cel mai recent răspuns: Jakob , utilizator 13:44, 8 August 2018
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizația pentru creșterea copilului Jakob Jakob Buna ziua! As dori o lămurire a celor 12 luni lucrate ale mele pentru obținerea indemnizației pentru creșterea copilului. Copilul ar trebui să se ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil pana la doi ani VanessaMiha VanessaMiha Buna ziua ! Am si eu o intrebare dar mai intai sa spun intamplarile de dinainte ca sa intelegeti mai bine. Am lucrat si intre timp am ramas ... (vezi toată discuția)
Se poate intra in prenatal din saptamana 31 de sarcina Mayyy Mayyy Buna ziua am si eu o intrebare se poate intra in prenatal de la 31 de saptamni ? Eu acum am 25 de saptamni am vorbit cu doctora mea de familie si mia spus ca ... (vezi toată discuția)