Buna ziua,am si eu o problema va multumesc daca ma-ti putea ajuta.
Am fost judecat pentru conducerea unui autovehicul cu permisul suspendat la care am primit 4 luni de inchisoare la care sa dispus amanarea aplicarii pedepsei pe durata termenului de supraveghere de 2 ani,fapta a fost savarsita intr-un alt judet acuma am intrebarea in care judet trebuie sa merg cu hotararea ramasa definitava pentru a-mi putea ridica permisul?
Articolul 106 alin. (1) lit. b) din Codul rutier dispune: Pana la expirarea perioadei de suspendare a exercitarii dreptului de a conduce, conducatorul de autovehicul, tractor agricol sau forestier si tramvai trebuie sa se prezinte la serviciul politiei rutiere care il are in evidenta, pentru verificarea cunoasterii regulilor de circulatie, dupa cum urmeaza: [...] cand fapta a fost urmarita ca infractiune contra sigurantei circulatiei pe drumurile publice, iar procurorul a dispus clasarea ori renuntarea la urmarirea penala sau instanta a dispus renuntarea la aplicarea pedepsei ori amanarea aplicarii pedepsei.
Am fost la politia rutiera care ma are in evidenta iar ei mi-au spus ca permisul de conducere e la ei dar trebuie sa merg la politia rutiera din judetul in care am fost judecat,dupa care am fost si la politia din acel judet care mau pus sa complectez o cerere si sa le las copie cu hotararea definitiva dar eu nu stiu ce legatura are politia rutiera din judetul in care am fost judecat