avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 626 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Amanarea aplicarii pedepsei
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Amanarea aplicarii pedepsei

Buna ziua,am si eu o problema va multumesc daca ma-ti putea ajuta.
Am fost judecat pentru conducerea unui autovehicul cu permisul suspendat la care am primit 4 luni de inchisoare la care sa dispus amanarea aplicarii pedepsei pe durata termenului de supraveghere de 2 ani,fapta a fost savarsita intr-un alt judet acuma am intrebarea in care judet trebuie sa merg cu hotararea ramasa definitava pentru a-mi putea ridica permisul?

Ultima modificare: Miercuri, 8 August 2018
Dani888, utilizator
Cel mai recent răspuns: Dani888 , utilizator 00:13, 9 August 2018
Buna seara!

Articolul 106 alin. (1) lit. b) din Codul rutier dispune: Pana la expirarea perioadei de suspendare a exercitarii dreptului de a conduce, conducatorul de autovehicul, tractor agricol sau forestier si tramvai trebuie sa se prezinte la serviciul politiei rutiere care il are in evidenta, pentru verificarea cunoasterii regulilor de circulatie, dupa cum urmeaza: [...] cand fapta a fost urmarita ca infractiune contra sigurantei circulatiei pe drumurile publice, iar procurorul a dispus clasarea ori renuntarea la urmarirea penala sau instanta a dispus renuntarea la aplicarea pedepsei ori amanarea aplicarii pedepsei.
Ultima modificare: Miercuri, 8 August 2018
Carmen Matei, Avocat
Am fost la politia rutiera care ma are in evidenta iar ei mi-au spus ca permisul de conducere e la ei dar trebuie sa merg la politia rutiera din judetul in care am fost judecat,dupa care am fost si la politia din acel judet care mau pus sa complectez o cerere si sa le las copie cu hotararea definitiva dar eu nu stiu ce legatura are politia rutiera din judetul in care am fost judecat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Renuntare urmarire penala SorinRBS SorinRBS Buna ziua, Vineri 08.09.2017 am termen la judecatoria Cornetu pentru renuntare la urmarire penala in legatura cu un dosar de conducere fara permis. Sa ... (vezi toată discuția)
Permis suspendat 30 zile viorelmusa viorelmusa Am permisul suspendat pentru 30 de zile pentru depasire pe linie continua. Trebuie sa sustin testul de cunoastere a regulilor de circulatie? Multumesc! (vezi toată discuția)
Suspendarea permisului de conducere pt 30 zile TeoTea TeoTea Buna ziua! Mi s-a suspendat permisul pt 30 zile pt neacordare de prioritate la trecerea de pietoni, va rog sa imi spuneti daca trebuie sa dau si testul pt ... (vezi toată discuția)