avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 302 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Ref legea 188/1999
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Ref legea 188/1999

Buna ziua! Va rog sa-mi spune-ți ce prevedea ART 84 lit b din textul valabil in Ianuarie 2007 al legii 188/1999. Va mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: Nedeta , utilizator 12:04, 9 August 2018
Legea 188/1999 - valabila la 01.01.2007
art. 84
Încetarea raporturilor de serviciu ale functionarilor publici se face prin act administrativ al persoanei care are competenţa legala de numire în functia publică şi are loc în urmatoarele condiţii:
a) de drept;
b) prin acordul părţilor, consemnat în scris;
.....
Va mulțumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incetare activitate functionar public normator normator Un functionar public poate solicita incetarea activitatii, cu acordul partilor conform art. 55 lit. ,,b\'\' din Legea 53/2003 - Codul Muncii, republicata? Cu ... (vezi toată discuția)
Incetarea raportului de serviciu in cazul unui functionar public al carui raport de serviciu este suspendat mimi.luc mimi.luc Buna ziua, Sunt functionar public, iar raportul de serviciu este suspendat pe motiv de concediu pentru crestrea copilului pana la varsta de 2 ani. Acum am ... (vezi toată discuția)
F.p. pensie invaliditate grd.iii Danaioana Danaioana Buna ziua, Va rog sa imi raspundeti cat mai urgent la urmatoarea speta. Un functionar public prezinta o decizie de invaliditate grd.III, si imi face o cerere ... (vezi toată discuția)