avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1426 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... drepturi pensie
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

drepturi pensie

boala care a dus la pensionare o am de la varsta de 14 ani si 6 luni ..am lucrat 24 de ani si ceva fiind bolnav ..din 2009 am grad de handicap ..nu am stiut ca pot beneficia de pensie de handicap decat atunci cand numai faceam fata costuruilor tratamentului si dr mi.a spus ca puteam avea aceasta pensie de f mult timp..
am inteles ca exista un articol de lege care ma ajuta cu pensia daca boala este dobandita inainte de 23 de ani si daca timpul in care am cotizat sa petrecut cat timp am fost bolnav ..am satisfacut si stagiul militar bolnav ..
pote ma pote indruma cineva
multumesc frumos

Alte discuții în legătură

Calculul punctului de pensie aurelaurelaurel aurelaurelaurel buna ziua as dori sa stiu ce punctaj am dupa ce se face calculul dupa datele expuse de mine in text dupa decizia de pensionare Total stagiu de cotizare ... (vezi toată discuția)
Incadrare in grad de invaliditate 1968 1968 Am 41 ani si peste 14 ani vechime. De 2 luni am terminat somajul si m-am imbolnavit, am facut sarcoidoza stadiul II, o boala autoimuna. De la comisia medicala ... (vezi toată discuția)
Calcul pensie Corina Chilom Corina Chilom buna ziua! as vrea si eu, daca are cineva, modul de calcul al pensiei. pentru pensia anticipata si pentru cea pe caz de boala. mi-a zis cineva ca pensia ... (vezi toată discuția)