avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1698 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Dare in judecata pentru denigrare
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Dare in judecata pentru denigrare

Buna ziua,
Se da urmatorul caz: Intr-o gradinita privata au fost desavarsite acte de violenta asupra unei grupe de copii de catre ingrijitoarea lor. La scurt timp dupa investigarea catorva parinti a vanatilor si zgarieturilor aparute pe corpurile micutiilor in incinta gradinitei, au inceput sa apara confirmari de la angajate si foste angajate cu privire la agresiunile fizice si verbale la care erau supusi copii. In cadrul unei sedinte solicitate de majoritatea parintilor s-a discutat despre relele tratamente aplicate copiilor si despre faptul ca managera institutiei desii stiind despre situatia din institutie nu a luat nici o masura. Au fost depuse declaratii la DGASPC si la IPJ de catre 6 persoane martore la agresiuni. O sectie de politie a preluat cazul, au fost citate toate persoanele implicate, acestea formandu-se in doua tabere, pro si contra. Managera institutiei a declarat neoficial ca va da in judecata pentru denigrare atat asupra gradinitei , pentru ca nu prea mai are inscrieri , cat si asupra ei. Intrebarea mea este: Ce pot patii martorii care au depus plangere impotriva doamnei ingrijitoare, tinand cont de faptul ca nu i-au fost aduse insulte si jigniri, si toate declaratiile atat cele neoficiale (cele din cadrul sedintei ) cat si cele ofociale (cele in cadrul sectiei de politie), au fost pe baza a ceea ce au vazut , a prezentei lor in momentul agresiunilor, fara alte probe incriminatori, inregistrari, video ori audio, photo...
Cel mai recent răspuns: Angela91 , utilizator 20:25, 9 August 2018
Nimic. Atat timp cat nu exista declaratii mincinoase, nu se poate ajunge la nimic.
Multumesc, la asta ma gandeam si eu .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestatie amenda mariusivan mariusivan Salutare, Am nevoie de sfaturile voastre. Problema mea incepe cu jignirea unei persoane in mod indirect. E vorba de niste discutii pe messenger. Persoana ... (vezi toată discuția)
Agresiune copil la scoala miaaleja miaaleja buna ziua, azi fetita mea de 7 ani a venit de la scoala batuta de un coleg de clasa.dar batuta destul de bine are vanatai,zgarieturi pe fata.Am fost si am ... (vezi toată discuția)
Drepturi si obligatii de la despartirea in fapt pana la hotararea definitiva(divort) eduard2006 eduard2006 CE DREPTURI SI OBLIGATII AU PARINTII FATA DE UN MINOR DE LA DESPARTIREA IN FAPT PANA LA PRONUNTAREA INSTANTEI?? MENTIONEZ CA MINORUL LOCUIESTE CU MAMA LUI SI ... (vezi toată discuția)