Buna seara! Va rog sa ma ajutati si sa-mi spuneti si mie,daca este sau nu normal sa primesc sporul de studii superioare sau nu,deoarece in urma scandalului SpiruHaret la noi in unitate nu isi mai asuma nimeni raspunderea ptr acordarea acestui spor,cu toate ca am terminat fac de drept la universit mai sus mentionata,la frecventa redusa,4 ani de studiu-240 credite,,la o specializare care are autorizatie de functionare din anul 2003. Tin sa mentionez ca sunt persoane care au terminat anii anteriori la aceiasi forma de invatam,specializare,etc,si care beneficiaza de ani buni de acel spor de studii superioare,ba chiar in urma unor concursuri au trecut inb corpul ofiterilor,beneficiind practic atat de o crestere bugetara,cat si morala. Tin sa precizez ca mai am facultate terminata,de 6 ani,la zi,la buc,respectIv Medicina Veterinara-BUC,Care nu a fost compatibil cu nici unul din posturile aparute de-a lungul timpului la unitatea unde imi desfasor activitatea.Aceasta cea de-a doua facultate,terminata la fara frecventa,este prinsa in prima lista a doamnei ministre a minist invatamantului,respectiv lista cu facultatile acreditate sau cu autorizatie de functionare. Va multumesc anticipat ptr ajutor si va doresc o seara linistita.:stunned:
Nu este reglementata situatia acordarii unui spor pentru studii superioare in sectorul privat ... in sectorul bugetar, exista o dispozitie prin care " Absolvenţii învăţământului superior de lungă sau de scurtă durată, care la data trecerii pe funcţia corespunzătoare studiilor absolvite erau încadraţi pe funcţii cu nivel de studii inferior, specifice domeniului în care au absolvit studiile universitare, se încadrează la gradul profesional corespunzător studiilor absolvite, la care se asigură o creştere cu până la 20% a salariului de bază avut".