avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 440 soluții astăzi

Miercuri, 21 mai, are loc evenimentul: Angajarea străinilor în România - Recomandări practice și lecții utile pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Stimulent de inserție
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Stimulent de inserție

Buna ziua ,am fost în creșterea copilului m-am intors cu 60 zile mai devreme .Am luat stimulent ,si din cauza șefului care presa prea mult stres pe mine mi-am dat demisia mai primesc acel stimulent ? Multumesc

Alte discuții în legătură

Buna ziua, trebuie sa revin la serviciu din concediu crestere ... Ana Maria Radu Ana Maria Radu buna ziua, trebuie sa revin la serviciu din concediu crestere copil, am depus cererea de intoarcere mai devreme pentru a putea primi stimulentul de insertie, ... (vezi toată discuția)
Concediere cat timp primesc stimulentul de insertie sonya85 sonya85 Buna ziua, Am urmatoarea situatie la munca: m-am intors mai devreme la munca (aprilie 2015) din concediul crestere copil de 1 an, mai exact cu cateva zile ... (vezi toată discuția)
Stimulent insertie, schimbarea angajator ela david ela david Buna ziua! O salariata, care s-a intors cu 60 zile mai devreme din concediu crestere copil, beneficiaza de acest stimulent de insertie. Daca schimba ... (vezi toată discuția)