avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 652 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... buna ziua, trebuie sa revin la serviciu din concediu ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

buna ziua, trebuie sa revin la serviciu din concediu crestere ...

buna ziua, trebuie sa revin la serviciu din concediu crestere copil, am depus cererea de intoarcere mai devreme pentru a putea primi stimulentul de insertie, ceea ce vreau sa va intreb este, daca mi-as da demisia de la locul actual si m-a angaja in alta parte...as mai beneficia de acel stimulent?
Cel mai recent răspuns: Ana Maria Radu , utilizator 12:56, 29 Septembrie 2020
Buna ziua,
Da, cu conditia sa respectati cele 60 de zile.
Sau ca data de sfarsit a vechiului contract de munca sa fie data de inceput pentru cel nou.
Ultima modificare: Marți, 29 Septembrie 2020
Ionut.ion, utilizator
Va multumesc pentru raspuns

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu maternal cassady cassady Am si eu o dilema si sper ca ma puteti ajuta. Sunt in concediu maternal si vreau sa-mi schimb locul de munca. Daca ma intorc la servici si apoi imi dau demisia ... (vezi toată discuția)
Stimulent insertie bialuca1978 bialuca1978 Buna ziua, Sunt in concediu de crestere copil si as dori sa revin la locul de munca mai devreme pentru a beneficia de stimulentul de insertie. Tatal nu ... (vezi toată discuția)
Schimbare loc de muncă la sfârșitul ccc: cum trebuie să procedez? MoniKa Constantin MoniKa Constantin Buna ziua, sunt o mamica in concediu de crestere al copilului pana la implinirea varstei de 2 ani si doresc sa imi schimb locul de munca atunci cand mi se ... (vezi toată discuția)