avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 305 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Taxa auto returnata fara indexari
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Taxa auto returnata fara indexari

Buna ziua,

Mi s-au returnat anul acesta banii aferenti celor doua taxe auto platite in 2007, respectiv 2010.
Pentru cea platita in 2007 am primit suma indexata si totul este in regula.
Nu acelasi lucru s-a intamplat in cazul celei platite in 2010. Am primit exact cei 2792 lei achitati in luna august, anul 2010.
Intrebarea mea este: Cum procedez si cui sa ma adresez pentru recuperarea indexarilor aferente, conform legii ?

Va multumesc anticipat.

Cu stima,
Adrian Dumitrescu

Alte discuții în legătură

Recuperare taxa auto/mediu masina vanduta adidum73 adidum73 Buna ziua, Buna ziua, Rog un sfat si pasii de urmat pentru recuperarea taxei de auto/mediu (~ 650 EUR) platita in 2010 pentru un autoturism achizitionat ... (vezi toată discuția)
Calcul salariu bugetar la revenirea din maternitate doru1971 doru1971 Va rog sa ma lamuriti asupra urmatorului aspect. Care ar trebui sa fie salariul fara sporuri pentru un bugetar angajat pe functia de bibliotecar Treapta l ... (vezi toată discuția)
Modificare unilaterala salariu de catre angajator lucretiaciocan lucretiaciocan Buna ziua - In anul 2002 mi s-a modificat salariul unilateral de catre angajator fara a semna un act aditional, sau fara a-mi fi adusa decizia de modificare ... (vezi toată discuția)