avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 877 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Dupa 6 luni de medical, aruncata in somaj ?
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Dupa 6 luni de medical, aruncata in somaj ?

Sunt angajata pe perioada determinata de 3 ani ( mi-au desfacut contractul de munca iar peste trei zile m-au reangajat, ca sa se incadreze in lege ) .Problema este ca in 16.mai.2004,am avut o operatie pe coloana, dupa care am stat 3 luni in medical. Anul trecut ( in 9.noiembrie.2005) am avut o alta operatie pe coloana, iar de data aceasta voi sta 6 luni in medical, adica exact pana in luna mai, cand intreprinderea la care lucrez va face restructurari.Munca pe care trebuie s-o desfasor este foarte usoara, nu imi solicita coloana. Precizez ca am pe mama ( pensionara ) si copilul ( 19 ani ) in grija mea, din aceste motive nu-mi pot permite sa ies la pensie de boala.Legea ii va permite angajatorului sa ma arunce in somaj ( sau exista vreo " portita " prin care se poate ) ?? In asteptarea unui raspuns, va multumesc anticipat pentru timpul acordat.

Alte discuții în legătură

Mi-am pierdut decizia privind acordarea indemnizatiei pentru ccc ContSters167835 ContSters167835 Mi-am pierdut decizia privind acordarea indemnizatiei ptr.cresterea copilului.As vrea ca cineva sa ma indrume unde trebuie sa ma adresez ptr \"a o ... (vezi toată discuția)
Pensie de invaliditate bogdan cristea bogdan cristea Buna ziua,am 38 de ani,si,recent am suferit o fractura de coloana,prin tasare.Acum 21 de ani,am mai suferit de o meningita,purulenta,cu stare de coma de 5 ... (vezi toată discuția)
Pensie todorapetru todorapetru Sunt nascut pe 17 noiembrie 1957,m-am angajat in septembrie 1976,in octombrie am plecat in armata pana in februarie 1978,cand m-am reangajat lucrand pana in ... (vezi toată discuția)