avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 464 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Revendicarea banilor
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Revendicarea banilor

Buna ziua, ma numesc Sutu Gabriela.Tatal meu a decedat in urma cu 4 luni,el avea o pensie privata la Aegon. In urma decesului mama mea a semnat la notar ca renunta la acea suma de bani si am trimis toate actele necesare revendicarii sumei. De acolo mi. s.a spus ca banii au fost virati in contul meu BCR insa bani nu i.am primit.Eu dupa ce am terminat clasa a 12 am avut 3 luni somaj,cand am sunat la ei mi s.a comunicat ca banii au fost virati in contul BCR insa nu ii pot revendica decat in caz de Pensionare,invaliditate sau deces deoarece mi s.a varsat in pensia mea dar eu nu am semnat pentru o pentru o pensie. Pot revendica suma de bani inainte de invaliditate,deces sau pensie???

Alte discuții în legătură

Revendicarea banilor din pensia privată Gabriela16 11 1998 Gabriela16 11 1998 Buna ziua, ma numesc Sutu Gabriela.Tatal meu a decedat in urma cu 4 luni,el avea o pensie privata la Aegon. In urma decesului mama mea a semnat la notar ca ... (vezi toată discuția)
Revendicarea unei sume de bani Gabriela16 11 1998 Gabriela16 11 1998 Buna ziua, ma numesc Sutu Gabriela.Tatal meu a decedat in urma cu 4 luni,el avea o pensie privata la Aegon. In urma decesului mama mea a semnat la notar ca ... (vezi toată discuția)
Pensie mapn timp de un an jumatate dupa deces, recuperare de la mostenitori jbip21 jbip21 Buna ziua, Am urmatoarea situatie: Tata a decedat in octombrie 2009. La 5 zile dupa deces am anuntat toate institutiile de care noi (copiii) stiam de ... (vezi toată discuția)