avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 967 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Facebook
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Facebook

Buna. Cineva mia lasat injurii pe Facebook la poze si postari la fel pe profilul meu de Facebook. Are voie sa faca asta ?
Injurii, da!
Calomnii, nu!
Aveti varianta sa raportati fb postarile ,iar in cazul in care cunoasteti identitatea persoanei respective puteti solicita daune morale pe calea unui proces civil.
Deși nu s-a ancorat în ilicit penal, persoana a săvârșit un delict civil.
Prin urmare, aveți posibilitatea intentării unei acțiuni în răspundere civilă delictuală, solicitând repararea prejudiciului moral rezultat din fapta ilicită menționată de dvs.
Ultima modificare: Marți, 14 August 2018
Avocat Tabrea Alexandru, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Comentarii jignitoare pe facebook Adriana daniela Ciobanu Adriana daniela Ciobanu Buna ziua.Am fost jignita in toate feluriile de fostul concubin pe fb lui personal(pe pagina lui).nu o singura data..de mai multe ori. unde ma pot adresa?si la ... (vezi toată discuția)
Calomnie MateescuMihaela MateescuMihaela Mai este valabila calomnia? Adica mai pot depune plangere impotriva cuiva pt calomnie? Daca nu, cu ce s.a inlocuit? Sau nu mai pot face nimic in acest sens? (vezi toată discuția)
Buna ziua Ersilia85 Ersilia85 Un obsedat trimite poze cu mine in Facebook la prieteni mei ce se poate face? (vezi toată discuția)