Ași avea și eu o întrebare. Soacra mea este născută în 31 iulie 1958. Are 16 ani și 11 luni de muncă pe cartea de muncă. Ce condiți ar trebui să îndeplinească pentru a ieși la pensie? Și când ar putea ieși la pensie?
Socrul meu a murit anul acesta în luna martie, și până acum soacra mea a luat pensie de urmaș după urma lui, dar luna acesta ia venit o înștiințare precum că aceasta se va sista începând cu luna următoare. Aș dori să știu de ce? Și ce este de făcut pentru ca ea să poată benefecia de pensia de urmaș în continuare? Sau pentru ca să iasă la pensia dânsei măcar anticipat.
Precizez că are trei copiii, ar putea să se încadreze în legea acesta de care se vorbea în ultima vreme? Ce este de făcut?
Potrivit legii a primit 6 luni pensie de urmas, apoi are urmatoarele variante:
Pensie proprie, sau de urmas, la implinirea varstei de 61 ani si 2 luni.
Pensie de urmas
cosac
Buna ziua
as vrea si eu cateva lamuri in legatura cu pensia de urmas.Situatia este urmatoarea
Soacra mea(n.14 .05.1958) a fost casatorita timp de 17 ani pana ... (vezi toată discuția)
Pensionare
sperantzula
va rog sa-mi raspundeti la urmatoarea intrebare:Am 58ani, vaduva din 2011, am 19 ani munca in carte de munca, doresc sa stiu cand am dreptul la pensionare de ... (vezi toată discuția)