avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 498 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Majorare de capital la un SA cu aport in natura
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Majorare de capital la un SA cu aport in natura

Este posibila o majorare de capital la un SA cu aport in actiuni ale altei societati? Este necesara desemnarea unui expert pentru un raport de evaluare? trebuie evaluare cf lg 31 de un expert? Aportul in natura este reprezentat de acțiuni emise de alta companie care se aduc aport la SA ul care majoreaza.
Ultima modificare: Miercuri, 15 August 2018
avLeon, utilizator

Alte discuții în legătură

Ces. si marire capital srl prin ap. in natura ionutanton777ro ionutanton777ro Un SRL format din 2 asociati doreste sa efectueze marirea capitalului social, cu ocazia atragerii unui nou asociat ce va efectua un aport in natura (un ... (vezi toată discuția)
Majorare capital social srl prin aport in natura danidaniela3 danidaniela3 Buna ziua! Am rugamintea sa ma ajute cineva in urmatoarea problema: doresc sa fac o majorare de capital social la un SRL.Ma intereseaza care este procedura ... (vezi toată discuția)
Majorare capital social cu cladire din patimoniul societatii Angela Cerdeanu Angela Cerdeanu buna ziua! un srl detine o cladire in val x lei.Doreste majorarea capitalului social cu valoarea acestei cladiri,este posibil?trebuie efectuata si o ... (vezi toată discuția)