avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 422 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Noul Cod CAEN 2008 Schimbare cod CAEN
Discuție deschisă în Noul Cod CAEN 2008

Schimbare cod CAEN

Buna ziua,

As dori sa stiu daca se poate schimba codul CAEN daca sunt PFA ?Care sunt pasii de urmat pentru schimbarea domeniului de activitate si unde trebuie sa ma adresez.

Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Birou Consiliere Relatii de Munca , Consultant resurse umane 16:22, 12 Noiembrie 2009
Pana la sfarsitul anului schimbarea codului CAEN, potrivit CAEN Rev. 2. se face gratuit de catre Oficiul National al Registrului Comertului.
Mergi acolo cu actele de infiintare a societatii inclusiv certificatul unic de inregistrare, unde vei completa si o cerere .
In mod normal iti va schimba doar Certificatul Unic de Inregistrare, (CUI), unde se va modifica doar acel numar din codul CAEN.
Nu se face gratuit se face contra unei taxe a fost gratuit dar nu mai este de mult.

Daca doriti schimbare doar pentru a va alinia la noile coduri va duceti la ONRC cu certificatul si autorizatia in original, completati vreo 3 cereri platiti taxa si gata.

Daca doriti sa adaugati o activitate noua se poate face cerere de adaugare cod si se vor cere dovezi (diplome/ atestate/...) pentru a acoperi codul respectiv eventual contract de spatiu depinde de ce anume adaugati.
Detalii gasiti si pe siteul www.onrc.ro dar cel mai bine este sa va deplasati la registrul la care apartineti si va vor consilia ei.
se poate schimba fara probleme. Banuiesc ca aveti un singur cod si a fost facuta preschimbarea certif de inmatriculare conf OUG 44/2008...
ptr detalii ma puteti contacta: office@bcrm.ro ; www.bcrm.ro

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reactualizare coduri caen ludmil_servicii ludmil_servicii In formularul de reactualizare nu exista decat reactualizare activitate principala. Pentru cele secundare cum se procedeaza? (vezi toată discuția)
Recodificare acum! mony mony Pt.o firma care nu si-a recodificat obiectul de activitate conform CAEN Rev.2 , care sunt pasii de urmat acum? Am aflat ca nu mai exista gratuitate. Dar ce ... (vezi toată discuția)
Termen preschimbare certificat fiscal vidiva vidiva buna seara!imi puteti spune si mie care este termenul de preschimbare al certificatului fiscal? (vezi toată discuția)