avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1049 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Fluturas/Stat de plata
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Fluturas/Stat de plata

Buna seara. Cine ma ajuta cu niste explicati de pe un fluturas.
1. As dori sa stiu cum se calculeaza sporurile (de vechime...de confidentialitate...de conducere....etc). Ele sunt 5%...7%....2% dar din ce? Din salar brut...tarifar....plus ore suplimentare?
2. Contributiile (fond sanatate si CAS) 10% si 25% din ce se calculeaza?
3. Venit baza de calcul cum se calculeaza?

Va multumesc. O seara placuta

Alte discuții în legătură

Calcul salariu net Medu Medu BUNA DIMINEATA! LA UN SALARIU BRUT DE 1450 LEI DIN CARE SE RETINE LUNAR O GARANTIE DE 10%(din brut)CAT REPREZINTA SALARIUL NET? IMI PUTETI SPUNE CUM SE ... (vezi toată discuția)
Neconcordanta intre carnetul de munca si fluturasi. dumitruzaharia dumitruzaharia Buna seara! Din anul 1997 si pana in prezent am pastrat toti FLUTURASII. In urma verificarii acestora cu datele inscrise in CARNETUL DE MUNCA sunt diferente ... (vezi toată discuția)
La ce salariu se raporteaza sporurile buziladiana buziladiana Salar de baza 762 , salar de incadrare 1074 , sporuri de 75%( conditii deosebite) rezulta 572 si 15% rezulta 114 Cum se justifica diferenta dintre salar de ... (vezi toată discuția)