avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 953 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Streaming in Romania
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Streaming in Romania

Hey, de ceva timp ma gandesc sa incep sa fac streaming , din cate sitti (sau nu) exista ceva numit ''donatie'' e o suma pe care lumea ti-o doneaza ca sa te ajute sau pur si simplu pentru ca le place ceea ce faci, in fine intrebarea era cat la suta trebuie dat statului din donatie sau daca se da ceva la stat? N am auzit nimic de asa ceva in Romania si m ar interesa.
Cel mai recent răspuns: PotatoHere , utilizator 15:23, 19 August 2018
Hei, conform art. 62 din Codul fiscal, donațiile sunt venituri neimpozabile, deci nu va trebui să ”dai statului” nimic :)

ART. 62 - Venituri neimpozabile
p) sumele sau bunurile, inclusiv titluri de valoare şi aur financiar, primite cu titlu de moştenire ori donaţie.
Mersi mult <3

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Impozit pe venit pe ajutor financiar de la copil oliviuganceanu oliviuganceanu Buna ziua, As dori sa stiu daca sumele in valuta intrate lunar in cont bancar (aprox. 100-200 euro),reprezentand ajutor financiar de la copil care lucreaza ... (vezi toată discuția)
Impozitarea unui venit provenit din donatie (2) ancamuraru ancamuraru Trebuie facute demersuri speciale? Trebuie completate formulare speciale sau e suficient sa intutulez tranzactia ca \"donatie\". (vezi toată discuția)
Impozitare donatii in bani primite prin paypal de o persoana fizica ContSters292683 ContSters292683 Buna seara! Daca am un site ca persoana fizica si vizitatorii au posibilitatea de a dona dand click pe un buton si fiind redirectionati catre o pagina ... (vezi toată discuția)