avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 405 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Certificat actionar napochim cluj napoca
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Certificat actionar napochim cluj napoca

Detin certificat actionar din 1996 si vreau sa stiu cum il pot valorifica dividente sau vanzare?
Ultima modificare: Luni, 20 August 2018
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 12:41, 20 August 2018
Firma pe ultimii trei ani nu a avut profit si deci nu a avut de unde sa dea dividende. Detalii privind pretul la zi gasiti la adresa urmatoare si pentru a le vinde, daca doriti, contactati o firma din zona dumneavoastra autorizata sa tranzactioneze pe bursa de la Bucuresti [ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Actiuni dacia omul70 omul70 Detin actiuni [SOCIETATE] obtinute prin alocarea cupoanelor de privatizare din anul 1996. Doresc sa stiu care sunt posibilitatile de a le valorifica (vinde) ... (vezi toată discuția)
Certificat de actionar obtinut in 1996, ce pot face cu el? lumyclau lumyclau Buna ziua. As vrea sa ma lamuriti si pe mine intr-o problema- Certificatul de actionar obtinut in 1996 ce se mai poate face cu el? Eu am un Certificat la ... (vezi toată discuția)
Certificate de actionar EugeniaAnghel EugeniaAnghel Cum pot sa vand doua certificate de actionar cu numarul total de 150 actiuni? Certificatele au fost eliberate de S.C. PECO Tulcea .Va rog sa-mi spuneti daca ... (vezi toată discuția)