avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 870 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Taxa de poluare
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Taxa de poluare

In perioada feb 2008 - iunie 2015 am fost salariata unei societati care intre timp a intrat in insolventa. In sept 2008 am achizitionat o masina in leasing, pe numele societatii, cu rate pana in 2011. In fiecare luna mergeam la banca si depuneam in numele societatii ratele conform facturilor, inclusiv taxa de poluare, iar la sfarsitul fiecarei luni depuneam deconturi. La terminarea contractului de leasing societatea la care lucram a facut o factura de vanzare a acestui automobil catre mine, persoana fizica, aceasta factura stingandu-se cu deconturile depuse de catre mine lunar.
Acum m-am dus la finante pentru recuperarea taxei de poluare si mi-a cerut o hartie din partea administratorului judiciar al fostei societati, prin care sa spuna ca eu ca si persoana fizica pot incasa taxa de poluare. Acest administrator nu vrea sa-mi elibereze aceasta hartie pentru ca sustine ca nua re dovada ca eu am platit aceste rate.
va rog sa-mi spuneti ce argumente pot aduce in favoarea mea, sa-mi poata elibera aceasta hartie.
Va multumesc!

Alte discuții în legătură

Taxa auto platita de 2 ori? leusan leusan Am avut o masina in leasing. Masina produsa in dec 2008 inmatriculata prima data in Romania in sept 2009.Inmatricularea NU S-A FACUT cu numere rosii ci cu ... (vezi toată discuția)
Platesc taxa de mediu? radupr radupr Buna seara, va retin atentia cu mai multe intrebari. In anul 2012 am achizitionat o masina productie 2005, inmatriculata prima data in Romania in august ... (vezi toată discuția)
Recuperare taxa de poluare 2010 pentru masinile in leasing Consumatorul Consumatorul Buna ziua, De curand am achizitionat un autoturism in leasing (martie 2010). Zilele acestea am primit de la firma de leasing factura pentru taxa de ... (vezi toată discuția)